CSICSERI RADÍR UA-63037883-1
CSICSERI RADÍR

CSICSERI RADÍR

Gyártó:Sarasvati Beauty Laboratory
Típus:SBL 300
Elérhetőség:Raktáron
Ár: 1 628 HUF Nettó: 1 282 HUF
Menny.:     - VAGY -   Kedvencekhez adom Összehasonlításhoz adom

CSICSERI RADÍR  50 ml

A bőrápolás nagyon fontos része a peelingezés. A megvastagodott felhámot, a szaruréteg legfelső rétegeit kíméletesen, de alaposan kell eltávolítani ahhoz, hogy a bőr hatóanyag felvevő képességét javítsuk. Az erre a célra használt  mechanikai peelingek szemcse nagyságával vagy a szemcsék számával, illetve a dörzsölés erősségével, időtartamával tudjuk a bőr igényeinek megfelelően változtatni a szarukoptatás intenzitását.

Használata: A poranyagot keverje tejföl sűrűségűre a bőrtípusnak megfelelő tonikkal. Adjon a bekevert anyaghoz néhány cseppet az olajból melyet szintén a bőrtípushoz választunk. Vigye fel egyenletes vastagságban a kezelendő bőrfelületre, majd kőrkörös mozdulatokkal kezdje dörzsölni. A bőr állapota határozza meg a radírozás idejét és intenzitását. Végezetül távolítsa el egy vizes lemosó kendővel a peeling maradványait. Folytassa a kezelést a tonizálással.

A csicseriborsólisztet tartalmazó peeling olyan erősségű lesz, amilyen arányban kikeverjük és amilyen módon eltávolítjuk. Így minden bőrtípusnál használható anélkül, hogy a bőrt irritálná. A csicseriborsó liszt tartalmaz 20%-ban fehérjét, 40%-ban szénhidrátot, B1 és B6-vitamint, valamint folsavat. Ásványi anyag tartalma is kedvező, sok magnéziumot, vasat és cinket tartalmaz.

A peeling gyömbérport is tartalmaz, amelynek segítségével előkészítjük a bőrt a hatóanyagok felvételére. A gyömbér  élénkíti a bőr mikrokeringését anélkül, hogy erőteljesebb vérbőséget okozna.

Ingredients: cicer arietinum, zingiber officinale

Nem tartalmaz mesterséges összetevőket, illatanyagokat, konzerválószert ezért lehetőleg 20o C alatt tárolja. Amennyiben a garanciazárat nem nyitja fel, a szavatossági idő kilencven nap. A minőségét megőrzi a felbontástól számított hatvan napig.