UA-63037883-1

TONIK

TONIK

A bőr előkészítésének második lépése  a tonik használata. A virágvíz alapú tonik felfrissíti és hidratálja a bőr felszínét.

A TONIK FELADATA A BŐRÁPOLÁSBAN

A bőr megtisztítása után használjuk a bőrtípusnak megfelelő tonikot.
Amikor megtisztítjuk a bőrt nem csak a szennyeződéseket és a smink maradványait távolítjuk el, hanem a bőrt védő zsíranyagokat és a savtakarót is.

A bőr felszínén a savas közeg véd meg bennünket a fertőzésektől, a kórokozók elszaporodásától. Amennyiben a bőrt védő savtakarót eltávolítjuk, és nem gondoskodunk, annak visszaállításáról, akkor kitesszük a bőrünket számos kórokozónak és bőrünk könnyen megbetegszik.

A tonik használatával tudjuk a bőr védőfunkcióját helyreállítani. Emellett a bőrtípusnak megfelelő tonik hatóanyagai nyugtatják vagy frissítik a bőrt, hidratálják a hám felső rétegeit, előkészítik arra, hogy a krém tökéletesen felszívódjon.
Így készítjük elő a bőrünket arra, hogy a hidratáló, tápláló krém használatával a legjobb hatást érjük el.

Figyelem! A nyári melegben feltétlenül használjuk napközben is a bőrtípusunknak megfelelő tonikot, ezzel felfrissítjük a bőrünket, mely nem csak a kellemes érzés szempontjából fontos, hanem ez a védelem, a bőrünk egészégének fenntartása szempontjából is nélkülözhetetlen.

ListaRács
Mutat:
Rendezés: