CIPRUS KRÉM FÉRFIAK SZÁMÁRA UA-63037883-1
CIPRUS KRÉM FÉRFIAK SZÁMÁRA

CIPRUS KRÉM FÉRFIAK SZÁMÁRA

Gyártó:Sarasvati Beauty Laboratory
Típus:SBL 504
Elérhetőség:Raktáron
Ár: 4 188 HUF Nettó: 3 298 HUF
Menny.:     - VAGY -   Kedvencekhez adom Összehasonlításhoz adom

CIPRUS KRÉM FÉRFIAK SZÁMÁRA 50ml

A férfiak számára készült hidratáló krém egy lépésben hivatott ellátni a borotválkozás utáni teendőket és a bőr számára oly fontos hidratálást. Ezáltal egyszerűbbé válik a napi bőrápolás.

A kém hatóanyagai biztosítják a bőr fertőtlenítését borotválkozás után, ugyanakkor puhává, bársonyossá teszik azt.

A krémben található illóolajok nem csak elegáns, férfias illatot biztosítanak, hanem mindhárom illóolaj kötőszövet erősítő és feszesítő hatású is.

Javaslat a krém általános használatára: a NEEM szappannal történő arcmosás és a borotválkozás után mogyorónyi mennyiségű krémet vigyen fel az arc és a nyak bőrére, majd néhány simító mozdulattal egyenletesen terítse szét. Végül az ujjbegyekkel finoman zongorázva segítse a krém tökéletes felszívódását

Javaslat a krém kozmetikai használatára: a megfelelő előkészítés után vigyen fel a bőrre a bőrtípusnak megfelelő arc és testápoló olajból néhány cseppet, majd a CIPRUS krémmel végezzen lazító (relax) masszázst.

A krém használata a kezelés végén is szükséges.

A krém nem tartalmaz mesterséges összetevőket, illatanyagokat, konzerválószert, ezért lehetőleg 20o C alatt tárolja. Minőségét, a felbontástól számított 60 napig megőrzi.

A krémbe ne nyúljon bele kézzel, használja a spatulát.

Ingredients: carbomer, aqua, asadirachta indica oil, curcuma longa extract, dermosoft eco 1388, dermofeel toco70, cupressus sempervirens oil, aniba rosaeodora oil, santalum album oil

 

NÉZZE MEG MIT VETTEK MÉG, AZOK AKIK EZT VETTÉK? (4)