KÓKUSZOLAJOS LEMOSÓ KRÉM UA-63037883-1
KÓKUSZOLAJOS LEMOSÓ KRÉM

KÓKUSZOLAJOS LEMOSÓ KRÉM

Gyártó:Sarasvati Beauty Laboratory
Típus:SBL 101 M
Elérhetőség:Raktáron
Ár: 381 HUF Nettó: 300 HUF
Menny.:     - VAGY -   Kedvencekhez adom Összehasonlításhoz adom

SZÁRAZ, ÉRZÉKENY ÉS ÉRETT BŐRRE  10 ml

A bőrünk akkor marad egészséges, ha rendszeresen és megfelelő módon tisztítjuk.

Legnagyobb szervünk összeköt a külvilággal és elhatárol tőle, miközben nagymennyiségű szennyeződéstől óv meg minket a nap minden percében, így tisztántartása egészségünk fenntartásához nélkülözhetetlen.
A tiszta víz önmagában nem elegendő a szennyeződések eltávolításához. A kókusz és szezámolajban tökéletesen oldódnak a bőrön lévő szennyeződések, a lemosó krém tejsav tartalma pedig az eltávolítandó szarulemezek leválását segíti. Így a lemosó krémmel tisztítjuk és előkészítjük a bőrt a krém tökéletes felszívódásához.        

A lemosó krém használatával a sminket is alaposan, de kíméletesen tudjuk eltávolítani.

A lemosó krém nem tartalmaz mesterséges összetevőket, illatanyagokat, konzerválószert ezért lehetőleg 20o C alatt tárolja. Minőségét megőrzi a felbontástól számított 60 napig.

Javaslat a lemosó krém használatára:
Mogyorónyi mennyiségű krémet egyenletesen oszlasson el az arcán és nyakán. Körkörös mozdulatokkal, finoman dörzsölje át a letisztítandó bőrfelületet, majd meleg vizes vattakoronggal távolítsa el a lemosó krémet. Végezetül használja a bőrtípusának megfelelő tonikot, utána pedig az általunk javasolt krémet.

Ingredients: aquq purificata, sesamum indicum, cocus nucifera oil, cetyl alcohol, glycerin, emulsan, dermosoft eco 1388, lactic acid, dermofeel toco70